Frække

Onsdagens Champions League Frækkert på BN…

Vores sidste anbefaling denne onsdag er fra de igangværende Play Offs kampe fra Champions League. Det er 1/8 finalerne der afgøres over 2 kampe og vi er enige med Bookmakerne om favoritværdigheden mellem disse 2 mandskaber.

FC Porto – Juventus = 2 = Odds 2,00
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

FC Porto er stadig med i Champions League, men vi er ret overbeviste om, at det slutter efter de næste 2 kampe. FC Porto har gjort det godt i denne sæson og er da også med helt fremme i deres hjemme turnering Primeira Liga, hvor de ligger nr. 2. Men Champions League er lidt noget andet.

Selvfølgelig har FC Porto fordel af hjemmebane. Vi mener dog bare på redaktionen, at de ikke har kvaliteterne til at gå videre over 2 kampe. Selv på hjemmebane vil de få det rigtigt svært og selv om mange nok vil mene at den er en del usikker, så har vi samme opfattelse som Bookmakerne. En sejr til gæsterne.

*

Juventus og Ronaldo er igen ved at have fået strammet snørebåndende og fået sat skub i maskinen. Og når den først er oppe i fulde omdrejninger, så er Juventus et rigtigt svært mandskab at have med at gøre. De har dog ikke helt være lige så suveræne i den hjemlige Serie A som de plejer, men de er stadig med om mesterskabet i Italien.

Når vi sætter de 2 mandskaber overfor hinanden i kvalitet, så vurderer vi at Juventus er bedre på alle pladser. Ligeledes er disse spillere vant til disse kampe om “noget” og er ikke præget af samme form for nerver, som hold der ikke vinder lige så meget eller slet ikke. Hjemmeholdet vinder dog ind i mellem, men med Juventus nuværende styrke, så henter de alle 3point i det første opgør – de taber helt sikkert ikke.

FC Porto – Juventus = 2 = Odds 2,00
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

To Top