Frække

Onsdagens Champions League Frækkert på BN…

I onsdagens sidste anbefaling i kategorien “Frækkert” ved vi godt, at vi nok er lige på kanten af småt brændbart. Men vi har bare set et overraskende godt spillende mandskab, som vi mener kan matche hjemmeholdet. Vi har et godt odds til trods for, at vi har en gardering på.

B.M. Gladbach – Shaktar = X2 = Odds 2,70
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

B.M. Gladbach spillede kun remis 1-1 mod Augsburg i seneste Bundesligakam, men mon ikke noget af fokus også var på dette opgør. Men Gladbach har ikke haft samme styrke hjemme i denne sæson og har spillet 4 ud af 5 hjemmekampe remis. Så der mangler et eller andet på hjemmebanen i denne sæson.

De første opgør mellem disse 2 mandskaber er et opgør som tyskerne gerne vil bruge meget tid på at se tilbage på. For det var en ren opvisning af de helt store med en sejr på 0-6 i Ukraine. Så de er selvfølgelig også godt forberedt i dag – men godt nok til at vinde – Nej, det tror vi faktisk ikke.

*

Shaktar har virkeligt overrasket i denne sæson rent internationalt. Hjemme er de faktisk kun nr. 2 efter Dyn. Kiev. Ja, de tabte det første opgør til dagens hjemmehold med 0-6. Men her var det ukrainske mandskab også hårdt ramt af Corona og var slet ikke klar ren formmæssigt til at spille CL.

Det har de til gengæld indhentet hurtigt. Bl.a ved at slå Real Madrid i Spanien og spille remis 0-0 med Inter hjemme. Så den “prügelknarpe”, som mange troede at Shaktar ville ende som i gruppen, er ikke sket. Dermed er konkurrencen skærpet i gruppen før denne runde, hvor Shaktar ligger nr. 2. Vores mavefornemmelse siger os at Shaktar henter mindst en remis i dag – men vi ved godt at den er lige på kanten.

B.M. Gladbach – Shaktar = X2 = Odds 2,70
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

To Top