Nyhed

Onsdagens Champions League Frækkert på BN…

Dette er kampen vi helt sikkert skal se denne aften, for her mødes 2 af de kandidater som en del kan se gå hele vejen til finalen – og vi er bestemt ikke helt uenige. Dog synes vi at begge mandskaber skal forbedre deres spil, hvis det skal ende med dette udfald.

PSG – Real Madrid = 2,20
Spillet hvor DU kan oprette flere Konti med PayPal og få flere X Bonus…

PSG er Frankrigs ubestridte hold i Ligue 1 og det er længe siden at nogen har gjort dem rangen stridig. Også i denne sæson stryger de derud af med samme styrke og selvtillid som vi plejer at se dem besidde.

Vi er ikke i tvivl på redaktionen om, at PSG er helt klart til dagens opgave og vi synes at de er spille mæssigt bedre fungerende og spillende. Det bliver et tæt og seværdigt opgør, hvor vi mener at det er hjemmeholdet de løber med alle 3 point.

*

Real Madrid har vist svaghedstegn i denne sæson og det er især i den bagerste kæde, at de ind i mellem tager en blunder. Ligeledes virker Real Madrid lidt handicappet til dette opgør, da flere vigtige spillere er ude.

Ramos har karantæne, Modric og Nacho er skadede. Ligeledes er der stor tvivl om deltagelsen af både Isco og Valverde. Så det er bestemt ikke stærkeste opstilling Real Madrid kommer til Paris med. Vi tror de taber.

PSG – Real Madrid = 2,20
Spillet hvor DU kan oprette flere Konti med PayPal og få flere X Bonus…

To Top