Nyhed

Onsdagens Champions League “Frækkert” på BN…

Dette opgør tror vi vil ende med en mindre overraskelse, når begge kampe er afviklet. På papiret viker gæsterne som det mest erfarne hold og har deltaget i både EL og CL – men hjemmeholdet er helt grønne på området.

Basaksehir – Olympiakos = 1 = Odds 2,25
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du logger på…

Basaksehir er det nye Sort i Tyrkiet, der efter kun 2 sæsoner i den bedste række stadig er med i toppen af tyrkisk fodbold. Igen i sidste sæson var de tæt på at snuppe mesterskabet, som sæsonen før – så det er bestemt et mandskab man skal regne med.

Nu er det så international fodbold og i sidste sæson røg de hurtigt ud af kvalen. Vi er ret overbeviste om, at de har lært noget og er indstillet på en helt anden måde rent taktisk. Vi tror på en smal sejr og faktisk også på, at de går videre sammenlagt.

*

Olympiakos er stadig den græske stolthed, men det har knebet noget de senere år, at vise samme overlegenhed som tidligere. Økonomi har meget at sige og især i Grækenland, hvor økonomien er temmelig stram.

Olympiakos har det med at stille sig tungt defensivt på udebane, for så at sprudle hjemme foran egne fanatiske fans. Vi forventer lidt af det samme her, hvor de løber ind i et fysisk stærkt mandskab.

Olympiakos skal håbe på et minimalt nederlag og så gøre det færdigt hjemme. Vi synes dog bare, at både hold og spil ikke har international klasse og de har ikke rigtigt fået nogle spillere der kan gøre en forskel til denne sæson.

Basaksehir – Olympiakos = 1 = Odds 2,25
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du logger på…

To Top