Nyhed

Onsdagens Champions League Frækkert på BN…

Så er vi nået til den sidste Semifinale i denne sæson udgave af Champions League. Og vi fornemmer faktisk at intet er afgjort, selv om hjemmeholdet hentede en smal, men noget overraskende, sejr i det første møde.

Ajax – Tottenham = 1 = Odds 2,10
Spillet hvor du får dagens bedste Champions League Bonus…

Ajax har virkelig fået skruet et godt koncept sammen, både når det gælder international fodbold, men også i den hjemlige liga. De vandt den hollandske pokal i weekenden og kan stadig vinde 2 store titler mere.

At forestille sig Ajax lave “The triple” var der ingen der havde troet før denne sæson. Men de har virkelig kendt deres besøgstid og slået til og været heldige på de rigtige tidspunkter.

I dag bliver det dog svært, men vi har stadig en fidus til, at det er Ajax der går videre i den sidste ende, efter en smal sejr hjemme foran egne fans, efter dette opgør.

*

Tottenham har haft mange jern i ilden og skader og udeblivelser af vigtige spillere – på det forkerte tidspunkt. I det første opfør var både Kane og Son ude, men Son har overstået sin karantæne og er med igen.

Men det virker ikke sandsynligt at Kane bliver klar, selv om der knokles i kulissen. Så det er lidt op til Son at fortsætte med sit gode spil og mange mål, hvis Tottenham skal tro på det.

Vi tror på en tæt og målfattig affære, for Ajax har før vist, at de ikke lader hvem som helst score på dem. Så en remis, men sikkert 1-0 sejr til Ajax er vores bud. Tottenham skal på et tidspunkt satse og her slår Ajax til.

Vi tror på at Ajax scorer et sted ml. 45-65 minutter inde i opgøret – men det står helt for egen regning.

Ajax – Tottenham = 1 = Odds 2,10
Spillet hvor du får dagens bedste Champions League Bonus…

To Top