Nyhed

Onsdagens Champions League Frækkert…

Dagens 3. og sidste anbefaling på BettingNews er fra Champions League og her vil det være 2 mandskaber der mødes, som vi ikke umiddelbart ser som finalister når den tid kommer. Og hvem der står som den endelige vinder efter de 2 kampe er også svært – men dagens vinder mener vi at have fundet.

Tottenham – Leipzig = 1 = Odds 2,30
Spillet hvor du får dagens Højeste CL Bonus…

Tottenham har været en smule vakkelvorne i Premier League, men Champions League er noget helt andet. Og med en manager som Mourinho bag rorpinden, kan man være sikker på, at modstanderne er gennem analyseret og planen er lagt.

Men det er blevet bedre og bedre og Tottenham spiller nu med langt større selvtillid end tidligere. Det giver også point i form af sejre, som der har været 4 af i deres seneste 6 kampe. De 2 øvrige er endt remis.

Vi er godt klar over, at den er lige på kanten af småt brændbart, men vi har en fidus til Mourinho og Tottenham i det første opgør, da tyskerne er en smule på hælene i denne periode. Men Tottenham vil kun vinde med en enkelt point.

*

Leipzig er kommet rigtigt skidt fra start i 2020. De vandt godt nok det første opgør hjemme over Union Berlin, men siden da har de ikke fået en sejr i de 4 opgør der er spillet efterfølgende. 2 nederlag og  gange remis, med en score på 3-7 vidner om et mandskab der ikke er hvor de var lige før jul.

I dag skal de så gæste Tottenhams nye stadion og det er grundet udebanen vi mener på redaktionen, at det kan blive stramt for de tyske gæster. De lukker for mange mål ind i denne periode og det tro vi Tottenham vil udnytte, trods for Leipzig sikkert stiller ret defensivt op.

Tottenham – Leipzig = 1 = Odds 2,30
Spillet hvor du får dagens Højeste CL Bonus…

To Top