Nyhed

Onsdagens Champions League Frækkert…

Vi ved godt at denne anbefaling er på kanten af småt brændbart i mange henseender. Men vi synes at Odds’et er attraktivt og helt klart muligt – så den kunne vi ikke bare lade ligge – da også mavefornemmelsen bakker forslaget op.

Manchester City – Tottenham = X2 = Odds 3,70
Spillet hvor du får Dagens Højeste Champions League Bonus…

Manchester City skal i denne sæson bruge flere kræfter på den hjemlige liga, end i de senere år. Liverpool sikre, at City skal have point i alle deres kampe. Men det betyder også at City virker en smule mere slidte i denne sæson, på nuværende tidspunkt.

Der var nok ikke så mange der havde troet at City ville tabe det første opgør, men enten vinde det eller spille remis. Men Tottenham spillede en taktisk god kamp og var disciplinerede i alle 90 minutter.

Hjemme foran egne fans er City skræmmende dygtige, men de har faktisk tabt nogle gange i denne sæson, både i den hjemlige liga og i Champions League. Vi tror dog ikke de taber, men at de bare ikke får scoret det afgørende mål og ender me en remis.

*

Tottenham er ikke de bedste på udebane i denne periode, men Champions League er lidt noget andet, når man når så langt hen i turneringen. Der var nok heller ikke mange der havde troet, at de skulle slå Dortmund i Tyskland.

Det er længe siden at Tottenham har vundet i Manchester og de lyseblå, men det behøver de faktisk heller ikke. Kan de holde City fra at score længe nok, vil hjemmeholdet skulle blotte sig og dermed åbne op for Son og Eriksen. Vi tror at kampen ender med en remis – men vi ved også at den er på kanten af sund fornuft.

Manchester City – Tottenham = X2 = Odds 3,70
Spillet hvor du får Dagens Højeste Champions League Bonus…

To Top