Nyhed

Onsdagens Champions League “Frækkert”…

Vi slutter af i Champions League, med det opgør mange har gået og ventet på, siden disse 2 mandskaber spillede remis i det første. Vi har nu mest fidus til hjemmeholdet – men glæder os helt vildt til at se kampen.

Bayern M. – Liverpool = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du kan oprette flere konti via PayPal…

Bayern M. er langsomt ved at indhente det tabte i forhold til Dortmund i Bundesligaen. Men mangler dog lige lidt endnu. Så det er et hold der er i form og det er en form der er opad gående.

Dette bliver en meget taktisk match og der vil ikke være plads til fejl. Udgangspunktet er stadig det samme, men denne gang kan det gøre ondt i den sidste ende, hvis gæsterne for scoret et mål.

Vi er dog ret overbeviste om, at ud over at de bliver en seværdig kamp, så ender det også med en hjemmesejr. Vi har ikke helt samme fidus til, at Liverpool overrasker på samme måde som Manchester Utd. gjorde mod PSG.

*

Liverpool har fundet sig selv i denne sæson og selv om de ikke lige pt ligger nr. 1 i Premier League, så er mesterskabet stadig indenfør rækkevidde. Her er det dog Champions League og her er Klopp en taktisk klog herre.

Men en ting er Klopps taktiske evner – noget andet er spillerne på banen. Vi anser Liverpool for værende det hol der laver flest fejl og fejl bliver oftest straffet. Det vil efter vores mening nok blive historien på dette opgør.

Bayern M. – Liverpool = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du kan oprette flere konti via PayPal…

To Top