Nyhed

Onsdagens Champions League “Frækkert”…

Dagens sidste spil er nok en smule på kanten og andre vil nok mene at det forlængst er røget ud over. Men vi ser et opgør med 2 hold af de absolut bedste hold i denne periode, ende som en overraskelse. Du er sikkert ikke enig, men dette er vores bud på kampen.

PSG – Manchester Utd = X2 = Odds 2,60
Spillet hvor du kan oprette flere Konti via PayPal og få flere Bonusser..

PSG viser virkelig klasse i denne sæson og i det første af de 2 opgør mellem disse mandskaber, viste de også – at man ikke skal sove i 12 minutter af et opgør.

En omstilling i starten af 2. halvleg, som United ikke nåede at læse, gav dem et godt udgangspunkt før dette opgør med en 2-0 sejr. Så de behøver ikke at vinde, men skal selvfølgelig bare spille en god kamp foran egne fans.

Men selv om de måske ikke går på bane for at vinde, så er det stadigt et giftigt mandskab når det kører for dem og det gør det i denne sæson. Ingen tvivl om at vores valg af resultat er et lille sats – for PSG er uhyggelige.

*

Manchester Utd. har kniven for struben og kan ikke tillade sig at vente alt for længe med at forcere. De havde faktisk rigtigt godt fat i det første opgør, men 12 minutters “søvn” og uopmærksomhed, kostede et nederlag.

De har sikkert lært af lektien og det mandskab Utd, har i denne sæson er faktisk rigtigt godt. Måske ikke helt på samme niveau som dagens hjemmehold, men er ikke så langt fra.

Fodbold har det med at overraske og Utd. udebanevener har været helt suveræne, efter Solskjaer overtog mandskabet. Det kan siges meget enkelt – det har vundet samtlige.

SÅ derfor mener vi at der er en lille chance for en remis – eller måske endda en sejr. Men på den lange bane tror vi ikke på, at Utd. går videre – så skal de simpelthen ramme himmelen i dag og så lavt stor solen altså ikke.

PSG – Manchester Utd = X2 = Odds 2,60
Spillet hvor du kan oprette flere Konti via PayPal og få flere Bonusser..

To Top