Nyhed

Onsdagens Champions League “Frækkert”…

Vi syntes på redaktion, at dette opgør er yderst spændende og vi tror på, at det samlede resultat vil overraske de fleste. Det er ikke så tit vi ser et græsk hold i CL, når det ikke er Olympiakos eller AEK.

PAOK – Benfica = 1 = Odds 2,85
Spillet hvor du får markedets bedste Sports LIVEStream…

PAOK hentede 1-1 i det første opgør og ingen tvivl om, at de rejste hjem til Grækenland med en rigtig god fornemmelse i maven. Det er i dette tilfælde ikke PAOK der skal frem og skabe kampen.

Og hjemme på Toumba Stadium i Thessaloniki er de ikke hvem-som-helst. Her har de sendt hold som Basel og Sp. Moskva over i EL, efter de begge tabte tabte i Grækenland. Vi tror endnu engang på succes til grækerne foran egne fanatiske fans.

*

Benfica var det bedste hold i det første opgør, men bestemt ikke på en overbevisende måde. De scorede på straffe og derefter var der ikke rigtigt mere fra deres side.

Det virkede faktisk som om, at de bare ville køre den hjem med en 1-måls sejr, men det ændrede grækerne på, da de scorede et lille kvarter tid før slutfløjt. Her så man den udfordring som portugiserne står overfor i dag – nemlig den defensive.

Vi siger ikke at Benfica er uden chance, men Toumba Stadium er bare et sted hvor de fleste får ørene i maskinen og får portugiserne ikke scoret, så er det op af bakke. Vi tror at PAOK udnytter, at Benfica skal frem på banen på et eller andet tidspunkt.

PAOK – Benfica = 1 = Odds 2,85
Spillet hvor du får markedets bedste Sports LIVEStream…

To Top