Nyhed

Onsdagens Champions League Bonus…

Selvfølgelig har vi også et par Champions League opgør på dagens program og begge ligger med et ret godt odds. Dagens Bonus synes vi ser komfortabel ud og det er et opgør vi selv har tænkt os at følge i de 90 minutter kampen varer.

Ajax – Chelsea = 1 = Odds 2,15
Spillet hvor du får dagens Højeste CL Bonus som NY kunde…

Ajax topper gruppen med maksimumpoint efter de 2 første kampe. Her er det hhv. Valencia og Lille der har smagt Ajax styrke i denne sæson. Begge kampe er blevet vundet med overbevisende 3-0.

Måske bliver resultatet ikke helt det samme i dag, men vi er ret overbeviste om, at Aja henter endnu en og den 3. sejre på stribe i dette gruppe spil og vil lægge sig afgørende i spidsen.

*

Chelsea tabte hjemme til Valencia, men slog Lille på udebane. Chelsea virkede ikke overbevisende i nogen af de 2 kampe og sejren i Lille var det også først i 2. halvleg at der kom lidt format over dem.

Chelsea er ikke helt der hvor de gerne ser sig selv spillemæssigt. Vi vil faktisk tillade os at sige, at de er tamme i denne sæson, trods de mange dygtige spillere. Chelsea skal nok vågne på et tidspunkt, men vi ser ikke at tidspunktet er i dag.

Ajax – Chelsea = 1 = Odds 2,15
Spillet hvor du får dagens Højeste CL Bonus som NY kunde…

To Top