Bonus

Onsdagens Champions League Bonus spil…

I dagens bonus anbefaling er det også 2 kompetente mandskaber, men alligevel mener vi ikke at der er nogle af disse 2 der går hele vejen. Vi synes endda at fornemme at favoritten er blevet misforstået her.

Lille – Chelsea = 1X = Odds 1,80
Her kan DU oprette flere konti med PayPal og få flere X Bonus…

Lille gør det godkendt i den bedste franske række Ligue 1 og det skyldes ikke mindst, at de er rigtig dygtige hjemme foran egne fans. De har faktisk ikke sat point til endnu på Stade Pierre-Mauroy.

Ude er de til gengæld ikke noget at råbe hurra for, hvilket også var tydeligt i det første CL opgør ude mod Ajax, som de tabte med 0-3. I dag er de et helt andet slags mandskab med med mod og styrke.

At vi så også kan garderer os på hjemmebane og stadig få et godt odds er jo bare super, men dog forundrende. Især med tanke på de udfordringer som gæsterne kommer med i baggagen. Vi tror på minimum 1 point i dag til Lille.

*

Chelsea har sit at slås med og det skyldes en alt for lang skadesliste i denne periode. Ikke mindre end 7 kompetente spiller ser ud til at skulle sidde over i dag. Giroud, Kante og Zouma er tvivlsomme, med hhv sygdom og ankelskade.

Men 4-5 spillere er helt sikkert ude af truppen. Så det er langt fra de optimale betingelser op til dette opgør. Selv om Chelsea bestemt er et kompetent mandskab, så er det alligevel hårdt for en trup at skulle mangle 7-8 spillere. Det slider på de øvrige.

England er jo ikke kendt for et sted hvor holdene har specielt lange pauser, så vi ser et lidt slidt mandskab der gerne vil slippe afsted med det ene point. De tabte trods alt det første opgør i CL hjemme til Valencia – så point er bare vigtige med tanke på deres udfordringer.

Lille – Chelsea = 1X = Odds 1,80
Her kan DU oprette flere konti med PayPal og få flere X Bonus…

To Top