Nyhed

Onsdagens Champions League Bonus på BN…

Så er det Champions League og i denne gruppe vil vinderen af opgøret ende i Europa League efter nytår. Muligheden for at ende som en af de 2 bedste i gruppen, er forlængst forspildt – så det er kun fiaskoen eller det næstbedste de spiller om her.

Olympiakos – Røde Stjerne = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Olympiakos har kun 1 point, så de er tvunget til at vinde i dag. Dagens gæster ligger på 3 og er som Olympiakos afhængige af gode dage på hjemmebanen. Ingen af disse 2 mandskaber har det niveau der skal til for, at begå sig i Champions League.

Olympiakos har fået deres 1 point hjemme mod Tottenham. De tabte dog kun knebent til B. München med 2-3, så noget kan de når de er i egen hule. På udebane har de tabt alle deres 3 opgør og har en score på 3-9. Hjemme hedder den 4-5 mod hhv. Tottenham og B. München.

I dag er gæsterne langt fra den styrke som de 2 andre hold i gruppen besidder, så vi mener helt klar at grækerne har en stor chance for at gå videre til EL i det nye år. Det bliver et tæt opgør, med et fanatisk græsk hjemmepublikum til at skubbe deres spillere det sidste stykke.

*

Røde Stjerne har ikke haft det nemt. De har godt nok opnået 3 point, efter en hjemmesejr på 3-1 over dagens ditto. Men mod de 2 andre hold i gruppen har det været ret pinligt. 0-5 til Tottenham og 0-3 til B. München.

Selv om dagens hjemmehold ikke har samme styrke som de 2 nævnte, så viser det bare at Holdet fra Beograd ikke har international styrke på udebane. Det bliver de straffet for i dag og må sige helt farvel til international fodbold, efter redaktionens opfattelse.

Olympiakos – Røde Stjerne = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top