Bonus

Onsdagens Champions League Bonus anbefaling…

Vi kan ikke helt holde nallerne væk fra dagens udbud af kampe i den mest prestigefyldte klubturnering – Champions League. I dag er de i vores optik mange oplagte udfald og med en “Dobbelt-Chance” mener vi også at denne er oplagt.

Zenit Skt. Petersborg – Lazio = X2 = Odds 1,55
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Zenit Skt. Petersborg ligger fornuftigt med i den øverste del af den russiske liga, men er i redaktionens øjne begyndt virke en smule slidte. Det burde ikke være sådan allerede, men vi tror at Corvid-problematikken tærer mere på de enkelte hold end som så.

Zenit er normalt et stærkt hold hjemme i Rusland og havde ikke tabt en kamp i ca. 12 mdr. da de tabte til Club Brügge med 1-2. De havde det svært i det opgør og alle 3 mål blev faktisk scoret af Club Brügge, da Zenits mål var et selvmål. Efterfølgende tabte de til Dortmund med 0-2, så der er ingen point på kontoen ind til. I dag er gæsterne lige en tak stærkere og vi tror på højest en remis – hvis Zenit er meget heldige.

*

Lazio har fået en lidt slingrende start i den italienske Serie A og har kun hentet et par sejre indtil videre. Men i Europa League sammenhæng ser det helt anderledes ud. Her slog man Dortmund med hele 3-1 i det første opgør og hentede efterfølgende en remis på udebane mod Club Brügge. 

Så ingen tvivl om, at Lazio har fokus på denne turnering og ligger med 4 point i toppen af gruppen, sammen med Club Brügge. Dette er en kamp de skal vinde og vil vinde – men vi har dog garderet os med en mulighed for remis – for bolden er trods alt rund og Lazio er på udebane.

Zenit Skt. Petersborg – Lazio = X2 = Odds 1,55
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top