Bonus

Onsdagens Champions League Bonus…

Vi fortsætter i Champions League i et opgør mellem 2 mandskaber der begge er i en god form, selv om hjemmeholdet er ved at miste en smule af det moment de har været i. Dagens gæster har til gengæld ikke tabt noget som helst i rigtig lang tid.

BM Gladbach – Manchester City = 2 = Odds 1,40
Spillet hvor du kan få din Gevinst i BitCoin…

BM Gladbach startede en rigtig god periode lige før jul og holdte den kørende lige ind til sidste runde i januar. Derefter begyndte der ske an form for afmatning og starten af februar gav ingen sejre. Så i den hjemlig liga har de stadig et stykke arbejde der skal gøres, hvis de skal op på en af de sjove placeringer.

De tabte senest hjemme til FC Köln, hvilket bestemt ikke var forudset, Dette skyldes, at FC Köln ikke er i særlig god form og kæmper bravt for at overleve. I dag for de et mandskab på besøg, som nok må betegnes som et af verdens bedste i denne periode – og det tror vi ikke at det tyske hjemmehold kan stå imod.

*

Manchester City kan se tilbage på 17 sejre på stribe og en sikker topplacering i Premier League. Det giver overskud til at prioritere, så vi er ikke i tvivl om, at Guardiola prioritere dette opgør meget højt. Kan man rejse herfra med en sejr, vil det gøre det hele meget nemmer hjemme i Manchester.

Faktisk havde vi overvejet at spille kampen med en sejr på mere end 1 mål, men vi holder os bare til den rene sejr. Den er vi så heller ikke i tvivl om vil komme. Kun størrelsen på samme. Med det lave odds på et udehold i Champions League, så har Bookmakerne tilsyneladende samme opfattelse som os på redaktionen.

BM Gladbach – Manchester City = 2 = Odds 1,40
Spillet hvor du kan få din Gevinst i BitCoin…

To Top