Frække

Onsdagens Bundesliga Frækkert fra BN…

Dagens sidste anbefaling er hentet i den tyske Bundesliga, hvor det er 2 af de mest formstærke mandskaber der i dag står overfor hinanden. Vi mener at udover formen, vil spillestedet også være en afgørende faktor.

Freiburg – Frankfurt = 1 = Odds 2,10
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

Freiburg havde 7 kampe i streg uden nederlag, før mødet med B. München i sidste runde. De 5 sidste gav endda sejre, hvilket har sendt Freiburg op i tabellen. Der er ikke så langt til de sjove pladser og er formen som før mødet med B.M., så er vi sikre på sejr i dag.

Det var defensiven der var den store udfordring i starten af sæsonen, men de kampe før sidste runde havde givet en score på 16-2. Så det virker som defensiven er ved at være spillet ind. Vi tror på endnu en hjemmesejr i et opgør uden så mange mål – selv om Freiburg scorer mange af dem.

*

Frankfurt er også i glimrende form og er igen ved at stabilisere formen. Men de er ikke helt oppe og ringe og smider nogle ærgerlige point væk. Hvis de havde lidt mere mod, tror vi på redaktionen også, at de ville vinde flere kampe, de spiller alt for mange remis’er.

Det er dog kun blevet til 2 nederlag og det har begge gange været på udebane. Her er scoren 14-14 efter 8 kampe, så der lukkes alt for mange mål ind på udebane. I dag skal de op mod et hold der er oppe i højeste gear og score mange mål. Vi tror på et nederlag, dog kun på et enkelt mål.

Freiburg – Frankfurt = 1 = Odds 2,10
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

To Top