Nyhed

Onsdagens Bonus'en fra Italiens Coppa Italia…

AC Milan har ikke haft den bedste sæson, men har også et mandskab af meget unge spillere. De er talentfulde, men de manglede en leder og derfor blev Zlatan Ibrahimovich hentet. Det virker faktisk som om, at der er sket noget med spillet og det vil være med til at hente en sejr i dag.

AC Milan – SPAL = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds på dette udfald…

AC Milan har rykket sig efter Zlatans ankomst til truppen og både spillere og omgivelser siger, at Milan er inde i en ny fase af klubbens historie. Zlatan viste da også i den seneste Serie A kamp, at han stadig har mål i støvlerne.

Milan hentede en 2-0 sejr på udebane over Cagliari og Zlatan stod selv for det 2. mål i kampen, dr cementerede sejren. Så ingen tvivl om, at Milan er et helt andet hold nu. I dag er det pokalen og skal Zlatan nå at have en titel allerede i den første sæson, så er det den her turnering han skal satse på. Milan vinder stensikkert.

*

SPAL ligger sidst i Serie A og har rigeligt at gøre med, at overleve den bedste italienske række. Vi tror nu ikke de lykkedes for dem, da de hverken har mandskabet, pengene eller spillet. SPAL er ligeledes et udpræget hjemmehold og det er kun lykkedes at hente 4 point på udebane i denne sæson.

SPAL største udfordring ligger i den manglende evne til at score på modstandernes banehalvdel. Især på udebane har de slet ikke præsteret når det kommer til mål. Kun 4 gange har de banket bolden i kassen på fremmed græs.

I dag skal SPAL møde et hold der har rejst sig efter guden Zlatans ankomst. Det har vi svært ved at se at SPAL kan stille noget op imod – heller ikke selv om de så spillede hjemme foran egne fans. 1/8 finalen bliver afslutningen på denne sæson pokal eventyr for SPAL.

AC Milan – SPAL = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds på dette udfald…

To Top