Bonus

Onsdagens Bonus Topopgør fra PL…

Så er der dømt topopgør i den engelske Premier League, mellem nr. 1 og nr. 2. Ingen tvivl om, at det nok skal blive en spændende kamp. Om den også bliver seværdig vil tiden vise, for der står meget på spil for begge klubber. Men vi glæder os på redaktionen.

Liverpool – Tottenham = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds hver dag….

Liverpool indtager 1. pladsen, efter dagens gæster bommede en føring i den sidste del af deres seneste kamp. Så begge mandskaber ligger med 25 point, men Liverpool har en bedre score på +4 mål. Men der er rigtig tæt i toppen og et nederlag kan hurtigt sende et hold ned som nr. 4-5 stykker. Men det forventer vi ikke sker for hjemmeholdet.

For Liverpool har som sædvanlig vist stor styrke hjemme og ikke sat et eneste point til i Premier League på Anfield. 6 hjemmekamp og 6 sejre og en score på 18-6 – det giver et snit på 3-1 pr. kamp. Sejren bliver nok ikke lige så stor i dag, men en sejr til Liverpool på Anfield Road – det tror vi på.

*

Tottenham har fået en rigtig god start på sæsonen og har haft en lang stabil periode. Tottenham vandt også deres gruppe i EL, så det har alt i alt været et godt efterår for klubben og holdet. Formen er faktisk en anelse bedre end hjemmeholdets, men det er på udebane i dag. 

Det har faktisk indtil nu ikke været det helt store problem, da Tottenham stadig er ubesejrede på fremmed græs indtil videre, efter 6 udekampe. 14-4 er scoren, så Totteham vil kunne presse hjemmeholdet og tvinge dem til at gøre deres bedste. Vi tror dog ikke helt på at det vil være nok i dag og det første nederlag på udebane vil være en realitet.

Liverpool – Tottenham = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds hver dag….

To Top