Bonus

Onsdagens Bonus svensker på BettingNews…

Vi tager et kort smut over Sundet til den bedste svenske række Allsvenskan, hvor vi har fundet et opgør fra den øverste del af rækken. Men selv om begge ligge i den øverste del, mener vi at der er en markant forskel i styrke på de 2 mandskaber.

Norrköbing – Elfsborg = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor du ALTID får dagens Højeste Odds at spille på…

Norrköbing har fået skruet støvlerne rigtigt på til denne sæson og høvler derudaf. Selvom der kun er spillet 4 runder er vi på redaktionen ikke i tvivl om, at Norrköbing vil lege med i toppen i denne sæson, efter gode forstærkninger og flere umiddelbare talenter i truppen.

Der er spillet 4 runder og i disse har Norrköbing høstet maximumpoint og det vil sige 12 af slagsen. Derfor topper de også Allsvenskan, da de er det eneste hold der ikke har sat point til endnu. I det seneste kamp vandt man på udebane over Östersunds, som også ligger i bunden. I dag er vi hjemme igen og her viser Norrköbing sin sande styrke og vinder uhindret.

*

Elfsborg startede i den første runde med t slå IFK Göteborg på udebane, hvilket umiddelbart indikerede at der måske var noget stort i vente. Men efterfølgende er der gået lidt luft ud af ballonen og bl.a andet var kampen der endte remis mod Helsingborg, en skuffelse.

Hjemmekampen mod Hammarby var også skuffende og endte 2-2 – men de er trods alt en del bedre end Helsingborg, som vi vurderer ryger ud af den bedste svenske række efter denne sæson. Senest mødte Elfsborg så Örebro på hjemmebane og her gik det rimeligt jævnt. 1-1 blev resultatet, men spillet havde nok fortjent et nederlag. 

Men et straffe i 2. halvleg blev redningen, efter 0-1 ved pausen. Defensiven er fin hos Elfsborg, men offensiven er ret tam. I dag skal de møde rækkens mest scorerende hold, med en lige så god defensiv – så vi er ikke i tvivl om, at gæsterne taber.

Norrköbing – Elfsborg = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor du ALTID får dagens Højeste Odds at spille på…

To Top