Nyhed

Onsdagens Bonus spil fra Champions League…

Så er der Mega møde mellem 2 store klubber der har stærke traditioner i denne turnering. Hjemmeholdet er det mandskab med den bedste historik i CL sammenhæng – men dagens gæster har en manager bag rorpinden, der selv har været manager for hjemmeholdet – med succes. En kamp vi helt sikkert skal se.

Real Madrid – Manchester City = 1X = Odds 1,50
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds hver dag…

Real Madrid har fundet sig selv igen og er nu et mandskab der leger med i toppen af La Liga. Det var lidt overvældende i starten efter Cristiano Ronaldo smuttede til Juve – men nu har spillerne fundet sammen på en ny måde – hvor det er hele holdet der kæmper sammen.

Defensiven har altid haft udfordringer i spansk fodbold, men her har Real Madrid fået lukket ned, men det kan stadig blive bedre. Hjemme på Bernabéu er Real Madrid et klasse mandskab og kun få tager point med hjem herfra. Vi er ret overbeviste om, at Real Madrid IKKE taber i dag.

*

Manchester City skal nyde legen mens den er god, for i næste sæson er de udelukket fra at lege med på denne scene som Champions League udgør. Om det har påvirket holdet er endnu svært at sige og om Guardiola bliver. Så det er her og nu det gælder.

Manchester City har for nyligt tabt til både Manchester Utd og Tottenham. 2 mandskaber der har skuffet i sæsonen. Der er tabt flere kampe på nuværende tidspunkt end de plejer og der begynder at lægge sig et pres på både mandskab og manager. 

City ville selvfølgelig gerne vinde dette opgør, men vi mener på redaktionen, at Real Madrid er for stærke hjemme, i forhold til det sted hvor Manchester City er lige nu. En remis ville være acceptabelt for City, selvom de går ud for at vinde.

Real Madrid – Manchester City = 1X = Odds 1,50
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds hver dag…

To Top