Sikre

Onsdagens Sikre spil fra Champions League…

Så er vi nået til den næstsidste runde i Champions League gruppespillet, hvor dagens 2 mandskaber kæmper om at vinde gruppen. Et nederlag vil faktisk betyde, at det tabende hold kan ende i Europa League play offs i stedet – så der er ikke plads til at slappe af.

Dortmund – Lazio = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor du får dagens Højeste BONUS som NY bruger…

Dortmund kan nøjes med remis og alligevel ende som nr. 1 i gruppen. Men et nederlag vil gøre ondt, da så den nuværende nr. 3 Club Brügge kan overhale Dortmund i den sidste rundekamp. Det vil Dortmund selvfølgelig undgå og afgøre det hele i aften.

Dortmund havde en lidt skidt sæsonstart, men har i den grad løftet spillet betragteligt. Både i CL og i den hjemlige liga har de fået vendt skuden og opbygget en rigtig god form. 6 ud af de seneste 7 kampe er vundet. Kun Bayern München var en for stor udfordring. Dortmund vinder også i dag.

*

Lazio kan faktisk ikke nøjes med en remis, da Lazio har 8 point og Club Brügge har 4 point. Så selv en remis vil bevirke at Lazio stadig er pressede i den sidste runde, hvis Club Brügge vinder deres opgør og kommer op på 7 point. Det kan ende med at blive finalen om 2. pladsen i gruppen.

Så en sejr vil gøre det lettere for italienerne, men vi ser ikke de har den fornødne styrke i denne periode. Det betyder bestemt ikke at Lazio er dårlige, men i forhold til hjemmeholdets nuværende form – så tror vi at det bliver en for stor udfordring for de italienske gæster.

Dortmund – Lazio = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor du får dagens Højeste BONUS som NY bruger…

To Top