Bonus

Onsdagens Bonus spil fra BN…

Vi er hoppet over i den 4. bedste række i England, der i daglig tale går under navnet League Two. Her har vi fundet et opgør mellem 2 mandskaber der ligger godt til i tabellen, hvor begge er mandskaber er meget dygtige hjemme og det helt modsatte på fremmed græs. Det gør udfaldet i dag.

Carlisle – Salford = 1 = Odds 2,30
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som NY bruger…

Carlisle har spillet 6 hjemmekampe og har vundet de 5 af dem og har en score på 13-7. Det er at betragte som en stærk hjemmebane, som Carlisle har tradition for at have. De har da heller ikke svigtet i denne sæson – ud over nederlaget. 

Det er de 3 bedste fra rækken der ryger direkte op, så hvis Carlisle ønsker at ende på en af disse pladser, så skal udebane komplekset ændres. På denne her måde, så ender de nok i Play Offs, men det er nu bedst at ryge direkte op og mindre nervepirrende.

*

Salford har nøjagtig det samme problem. De er dog bare lige en kende stærkere hjemme, men så modsat ringere end hjemmeholdet på udebane. Så det er helt de samme aspekter der gør sig gældende for dagens gæster, hvis de ønsker at rykke direkte op. Salford ligger på en 7. plads, som er pladsen lige efter hjemmeholdet.

Vi er slet ikke i tvivl om, at Salford taber dagens kamp – men den styrke de har på udebane – kontra hjemmeholdets styrke hjemme. Det er kun et spørgsmål om sejrens størrelse og den bliver nok på et par mål. Sikker hjemmesejr i dette opgør.

Carlisle – Salford = 1 = Odds 2,30
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som NY bruger…

To Top