Bonus

Onsdagens Bonus opgør fra Premiership…

Hjemmeholdet har kniven på struben i rigtig mange sammenhænge. Dels hænger deres overlevelse i en tynd tråd og ligeledes er der andre der bestemmer om de må bruge penge eller ej. De er nemlig sat under administration, grundet deres nuværende økonomi.

Wigan – QPR = 1 = Odds 2,10
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Wigan er ikke den eneste klub der hænger med det økonomiske næb. Det forventes at mellem 4 og 7 klubber vil ende i samme situation som Wigan og komme under administration. Men uagtet de dårlige økonomiske problemer, så går det faktisk rimeligt godt på fodboldbanen, i hvert fald hjemme.

Formen var god da de trådte ind efter genstarten og de startede med at vinde deres 3 første kampe. Det gave en del luft til bundstregen, der ellers truede en del. Men med kun 5 runder tilbage, så er der godt nok en del hold der skal lave mirakler i slutfasen. Wigan henter alle 3 point og fastholder den gode form.

*

QPR har haft den modsatte oplevelse efter genstarten. De tabte nemlig de 3 første kampe efter genstarten. Dog var der kun tale om nederlag på 1 mål, men det giver heller ingen point. Derfor er blandt andet dagens hjemmehold rykket forbi i tabellen. 

QPR er ikke et udpræget udehold, men blomstre lidt op engang i mellem og henter nogle gode sejre. Men deres motivation virker ikke helt i balance, når man taber til bundhold som eksempelvis Barnsley. Det virker virkelig som QPR har taget badetøflerne på og bare venter på, at der bliver sagt “God ferie”

Wigan – QPR = 1 = Odds 2,10
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top