Bonus

Onsdagens Bonus kamp på BettingNews…

Så har vi igen valgt at tro på det “danske” mandskab i Championship, hvor både manager og en hel del spillere er fra Danmark. Sidste sæson var det tæt på og de er igen i denne sæson med fremme i førerfeltet og vi har stor tiltro til vores landsmænd på redaktionen.

Brentford – Derby = 1 = Odds 1,80
Spillet hvor du ALTID får dagens Højeste Odds…

Brentford tabte finalen om oprykning og tættere kan man egentlig ikke komme. Det tog lidt tid før stabiliteten igen var tilbage, men det ser ud til, at de igen har fundet formlen på succes. Der kommer mange point på tavlen på udebane, hvilket også er vigtigt for succes.

Som sædvanlig har de en hjemmebane i London, på det lille hyggelige kommunale stadion, som minder lidt om et stadion i den danse 1. Division. Små forhold, men utroligt hyggeligtog intimt. Redaktionen har været der flere gange. De gange vi har været der er det blevet til hjemmesejr og det tror vi også på i dag.

*

Derby leder efter et hul de kan gemme sig i, for det har godt nok været en noget hullet forestilling indtil videre. Kun 1 sejr i 16 kampe har givet en placering helt nede i bunden af Championship og fortsætter det meget længere, ender det med at de isolerer sig dernede.

Den enlige sejr er godt nok kommet på udebane, men det er også lang tid siden. Det hænder de henter en remis, men ikke mod så stærke hold som vi betragter Brentford at være på eget græstæppe. Vi mener det ligner en sejr på mere end 1 mål til dansker holdet.

Brentford – Derby = 1 = Odds 1,80
Spillet hvor du ALTID får dagens Højeste Odds…

To Top