Nyhed

Onsdagens Bonus italienske Stormøde i pokalen…

Denne anbefaling er hentet i den italienske pokalturnering, hvor det er 2 af de store hold der her tørner i semifinalen, som afvikles over 2 kampe. Det betyder, at et evt. nederlag kan hentes i returopgøret og det kan have betydning på måden der spilles på – især for udeholdet.

Inter – Napoli = 1 = Odds 2,05
Spillet hvor du får de højeste Odds hver dag…

Inter har haft en rigtig fin sæson og ligger da også helt i top af den italienske Serie A og har gjort det i en længere periode. Inter har meldt ud, at pokalen også er i fokus, så der bliver ikke givet ved dørene.

Inter har en fornuftig statistik mod Napoli, som har ligget foran i en del sæsoner. Men i denne har Inter taget et spring, både i tabellen og på banen. Det vil blive en tæt kamp og Inter vil sikkert kun vinde med en enkelt pind – men vi er ret overbeviste om, at Inter vinder.

*

Napoli har fået vendt tingene efter en længere periode med svigtende resultater. Men det virker til, at ejeren og truppen har fået snakket tingene igennem og der igen er forståelse fra begge parters side. Truslen om fyringer med mere blev da også kun ved truslen.

Napoli har faktisk vist rigtig stor udebanestyrke i denne sæson og selv i den periode hvor det vaklede gevaldigt, fik de mange point på udebane. Kun Lazio formåede at hente alle 3 point, da Napoli var på besøg – ellers har Napoli hentet sejre og remis’er.

I dag kan kampen da også ende med en remis, da vi er ret overbeviste om, at det bliver et tæt opgør. Men har Inter en af disse dage hvor det bare spiller, så kan selv et godt udehold som Napoli ikke være med og så vil Inter vinde med mere end 1 mål. Men vi går bare efter sejren.

Inter – Napoli = 1 = Odds 2,05
Spillet hvor du får de højeste Odds hver dag…

To Top