Nyhed

Onsdagens Bonus fra FA Cup'en på BN…

Så er der dømt returkamp i FA Cup’en mellem 2 formstærke mandskaber, der står meget jævnbyrdigt overfor hinanden. Det første opgør endte 1-1 og derfor har hjemmeholdet fordelen i returopgøret. Men er det nu også en fordel der er tilstrækkelig til at vinde!

Tottenham – Southampton = 1 = Odds 1,65
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus at spille for…

Tottenham fik en kærkommen sejr over Manchester City i seneste Premier League runde og det må have ændret selvtillids niveauet i truppen. At vinde 2-0 over Manchester City er i sig selv noget, men det ser ud til at Tottenham langsomt er ved at finde sig selv.

Hjemme på det nye stadion Hotspur Stadium, er styrken vokset Her har de vundet 5 ud af de seneste 7 kampe. Så Mourinho er ved at finde en balance der også giver point. Det bliver sikkert et tæt opgør, men vi vurderer at kampen ender med en vinder indenfor de første 90 minutter og den går til hjemmeholdet Tottenham.

*

Southampton fik en dask over snuden i deres seneste kamp mod topholdet fra Liverpool. Efter en ellers lang periode uden nederlag, har den seneste tid vist, at formen er blevet lidt mere normal. De seneste 4 kampe har kun givet 1 sejr.

Southampton spillede 1-1 i det første opgør hjemme og skal i dag ud på en rimelig svær opgave i denne 1/16 finale i FA Cup’en. Vi fornemmer en lille formnedgang hos gæsterne og det modsatte hos hjemmeholdet. Det tror vi bliver udslagsgivende i dag.

Tottenham – Southampton = 1 = Odds 1,65
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus at spille for…

To Top