Bonus

Onsdagens Bonus fra den danske liga…

Vi er sprunget tilbage til den hjemlige andedam, hvor det er den næstbedste række vi har taget et kig på. Vi er ret overbeviste om, at dagens gæster som er nedrykkere fra Superligaen, viser at de er et bedre hold.

Kolding IF – Silkeborg IF = 2 = Odds 1,65
Spillet hvor du ALTID får dagens højeste Odds…

Kolding IF har fået en rigtig trist start på sæsonen og ligger i den tunge ende uden et eneste point indtil videre, efter de 4 første runder. Kolding IF vil få det svært i denne sæson og har også mistet mindst en vigtig spiller fra den forrige. Så det er et spørgsmål om, at få de øvrige spillere til at vokse med opgaven.

I seneste kamp mod Vendsyssel, som ligger på pladsen over vist de, at der er mange spillere der skal vokse, hvis holdet skal overleve. Det er også begyndt at sætte sig rent mentalt i spillerne og det er mere alvorligt ens som så. De er slet ikke der hvor man skal være til dette niveau og de bliver Prügelknarpe igen idag.

Silkeborg IF rykkede ud af Superligaen efter sidste sæson og har som mål at komme tilbage hurtigst. Men de tabte det første opgør på udebane til oprykkerne fra Helsingør og det fik mange til at rynke lidt i panden. Men det var sikkert bare premiere nerver, for det har ændret sig efterfølgende.

Spillet er meget bedre og selv om Silkeborg tabte knebent i seneste runde, så er formen stadig stigende. Det var også på udebane, men 0-1 nederlag et var til et rigtigt godt spillende Fredericia mandskab og det niveau kan Kolding slet ikke løfte sig til. Det bliver 3 point til Silkeborg.

Kolding IF – Silkeborg IF = 2 = Odds 1,65
Spillet hvor du ALTID får dagens højeste Odds…

To Top