Nyhed

Onsdagens Bonus fra Champions League…

Vi indrømmer gerne at vi var i tvivl før det første opgør om, hvilket af disse 2 mandskaber der var bedst kørende. Vi blev en smule skuffede over hjemmeholdet i det første opgør og vi tror ikke på, at de rejser sig.

Club Brügge – LASK Linz = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor du får dagens Højeste CL Bonus som NY bruger…

Club Brügge overraskede nok sig selv en smule ved, at vinde det første opgør på udebane i Østrig. Det var i hvert fald overraskende for os på redaktionen, det indrømmer vi gerne.

Nu er Brügge så hjemme i Belgien igen, og her er de en kende stærkere end på udebane. Vi kan ikke forestille os at de stiller op med en defensiv indstilling, men spiller med en kontrolleret offensiv.

*

LASK Linz blev taget på sengen i det første opgør, da de lavede straffe tidligt i kampen og dermed satte selv bagud. Det virkede i første halvleg ikke som det rørte dem synderligt meget, for de spillede godt og havde overtaget.

Men i 2. halvleg faldt Linz sammen og overlod mere og mere af spillet til de belgiske gæster, og det virkede nærmest som om, at det var fysikken den var gal med. De faldt aldrig helt sammen, men viste at de mangler en del for at kunne matche Club Brügge.

Club Brügge – LASK Linz = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor du får dagens Højeste CL Bonus som NY bruger…

To Top