Nyhed

Onsdagens “Bonus” anbefaling på BN…

Også dagens “Bonus” kategori er hentet i en pokalturnering, men denne gang er det i den danske Landspokal, hvor vi har fundet en kamp vi på redaktionen anser som yderst attraktiv, til et godt Odds.

Vendsyssel – Brabrand = 1 = Odds 1,45
Spillet hvor du stadig kan få kr. 50,- Gratis at spille for…

Vendsyssel gør det acceptabelt i Bet25 ligaen og er med helt fremme i toppen. Nu er det her Landspokalen og her kan der være faktorer der kan spille ind. Vi tror dog på, at Vendsyssel også vil prøve at nå så langt som muligt og stille stærkt op.

Og hjemme på Nord Energi Arena i Hjørring har vi stor fidus til dem. De tabte godt nok seneste opgør hjemme til Viborg FF, men de har også et godt udebane koncept, selvom et nederlag på 1-2 burde have været undgået.

Det er kun lidt over 14 dage siden, at Vendsyssel seneste havde besøg ag Brabrand i Bet25 ligaen og endte man dem hjem med en sæk på 3-0. Vi tror på endnu en sejr, dog ikke lige så stor.

*

Brabrand er en helt del ujævne, hvor der pludselige er gode præstationer hvor efter de taber til nogle hold, man havde en forventning om de ville vinde. Udebane er heller ikke deres største styrke.

Udebane konceptet er en smule satsende og det er meget enten eller. Resultaterne viser da også, at de enten taber eller vinder kampene og de har slet ikke spillet remis på udebane, de seneste 12 kampe.

Selvfølgelig vil de gerne hævne det seneste nederlag, men vi tror ikke de har styrken og formen lige pt., mod et normalt velspillende og fysisk spillende Vendsyssel mandskab.

Vendsyssel – Brabrand = 1 = Odds 1,45
Spillet hvor du stadig kan få kr. 50,- Gratis at spille for…

To Top