Bonus

Onsdagens Bonus anbefaling på BettingNews…

Vi smutter lige til den bedste spanske række La Liga, hvor vi spillere efter flere mål til vores favorit. Men vi syntes det virker ret oplagt, når man sammenligner de 2 mandskabers form, spillermateriale og ikke mindst placeringer – samt spillested.

Sevilla – Elche (0-1) = 1 = odds 2,00
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

Sevilla kan igen koncentrerer sig om den hjemlige liga, efter de røg ud af CL til Dortmund. Men de viste at de er et rigtigt godt mandskab, da de samlet kun tabte med 4-5 efter de 2 opgør. Så formen er hvor den skal være. I La Ligaen kæmper de om at få den sidste CL placering med bla rivalerne fra den anden ende af byen Betis. 

De kan i vores optik ikke nå en evt. 3. plads, dertil er der for langt på til hhv Real Madrid og FC Barcelona, så det er kun denne 4. plads der er tilbage at kæmpe for. I sidste runde mødte de netop rivalerne fra den anden ende af byen Betis og her endte det med et resultat på Xx

*

Elche ligger og kæmper for at undgå nedrykning og de har skiftevis været over stregen og under den. De fik dog en sejr hjemme mod netop Sevilla, men var Sevilla også optaget af deres CL deltagelse og på udebane. Så hjemme har Elche en fornuftig styrke. På udebane er det en helt anden snak.

Her har de kun formået at vinde 2 gange i 12 forsøg og det var mod Eibar og Alaves, som begge ligger under stregen. Scoreren på udebane er ikke noget at råbe hurra for, da de har lukket ca. dobbelt så mange mål ind end de har scoret. I dag møder de et hold der godt kender vejen til kasse og oftest score mere end 1 mål. Det gør de også i dag og derfor tror vi på mindst en 2-måls sejr.

Sevilla – Elche (0-1) = 1 = odds 2,00
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

To Top