Nyhed

Onsdagens Betting Bombe på BettingNews…

Vi præsentere i dag årets 2. Bombe og den første sprang som bekendt med et ordentligt brag og masser af guld. Det er igen et “X” vi jagter og de giver som bekendt ganske gode odds når de går hjem. En anbefaling der kun skal mides et mindre beløb efter – da det er risikabelt at spille på rene X’er. Kampen er fra League One.

Gillingham – Shrewsbury = X = Odds 3,20
Spillet hvor du altid får dagens Højeste odds på alle kampe…

Gillingham har spillet næsten halvdelen af deres kampe remis , hvor det efter 25 kampe er blevet til 11 gange remis. Begge mandskaber ligger i midten af League One og begge mandskaber har muligheden for at ende me succes – men så skal remis kampe vendes til sejre.

Gillingham har 6 point op til den første Play Offs placering og med 18 kampe tilbage, er muligheden til stede. Vi tror selvfølgelig på, at Gillingham er en smule bedre end dagens gæster – men ikke på at det er nok til en sejr – selvom det er hjemme. Vi vover at tro på det 12 “X” i sæsonen.

*

Shrewsbury har spillet remis 10 ud af deres 24 kampe og har både vundet og tabt det samme antal som dagens hjemmehold. Så det er 2 meget jævnbyrdige mandskaber, der ikke rigtigt kan afgøre kampene.

Shrewsbury har spillet 6 af deres 11 kampe remis på fremmed græs, så sandsynligheden for at det også sker i dag er bestemt til stede. I disse 2 holds seneste 5 indbyrdes kampe, er de 3 af dem endt remis. 

Så selv om det er en “Bombe” og den helt bestemt er til “Småt brændbart” – så mener vi at sandsynligheden bestemt er til stede til, at hente nogle gode penge for et mindre beløb.

Gillingham – Shrewsbury = X = Odds 3,20
Spillet hvor du altid får dagens Højeste odds på alle kampe…

To Top