Nyhed

Onsdagen tyrkiske Frækkert fra Super Lig…

Vi slutter denne onsdag med et opgør fra den bedste tyrkiske liga Super Lig. Her skal rækkens nr. 2 prøve at bibeholde momentum og true førerholdet fra Basaksehir. En øvelse som vi på redaktionen mener er absolut muligt.

Yeni Malatyaspor – Trabzonspor = 2 = Odds 2,05
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus at lege med…

Yeni Malatyaspor tydeligste udfordring er, at undgå nedrykning til rækken nedenunder. Der er kun 4 point ned til holdet lige under stregen, før denne runde. Denne periode er faktisk ret skræmmende for hjemmeholdet, for formen er ikke bare helt til hundene – den er gået i hundene.

I de 10 seneste kampe er det blevet til 1 sejr og en enkelt remis. Så fra en fornuftig placering er da faldet ned gennem rækken og har nu nedrykning som tema – hvilket ikke var tilfældet tidligere. Det er spillet og niveauet hos holdet, der bare ikke er der. Vi tror heller ikke på hjemmeholdet i dag.

*

Trabzonspor kan lægge sig tæt på nr. 1 med en sejr og fastholde muligheden for den store triumf efter endt sæson. Men så skal sådan en kamp som denne også vindes. Det har vi også en god fornemmelse af vil ske.

Trabzonspor er glimrende til at spille på udebane. De er rækkens bedste og har kun tabt 1 opgør indtil videre efter 10 udekampe. Så at tro at de smider det væk mod et hold der ikke har nogen form og som ikke kan få det til at fungerer – sker ikke i vores optik. Faktisk ville en sejr på mere end 1 mål ikke overraske os på redaktionen.

Yeni Malatyaspor – Trabzonspor = 2 = Odds 2,05
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus at lege med…

To Top