Nyhed

Onsdag & Torsdag på BettingNews…

Både onsdag og torsdag er der semifinaler i UEFAs Nations League, som er for de respektive landshold i den europæiske zone. De 4 landshold der er repræsenteret i semifinalerne kan ikke overraske så mange, da det er 4 af de store nationer. Dog er det bemærkelsesværdigt at hverken tyskerne eller englænderne ikke er at finde i det fine selskab.

Det er landsholdene fra hhv. Spanien, Italien, Frankrig og Belgien der er med i semifinalerne – de 2 førstnævnte spiller i aften onsdag, mens de 2 sidste først spiller i morgen tirsdag.

Vi syntes faktisk ikke rigtigt at der er nogle favoritter, efter de første kampe efter EM er spillet. Spanien til Sverige, men slog både Georgien og Kososvo, hvilket var forventet. Italien har spillet remis mod både Schweiz og Bulgarien, men slog Litauen. Så ingen har virket overbevisende indtil videre.

Belgien har til gengæld vundet alle deres modstandere, men det har også været mod landshold hvor det var forventet. Belgien skal kunne slå lande som Hviderusland, Tjekkiet og Estland. Så de har holdt niveauet efter EM, hvor de røg ud i kvartfinalen til de senere europamestre Italien.

Frankrig har skuffet mest af de 4 landshold efter EM. De røg jo også ud i 1/8 finalerne til Schweiz, hvilket ikke var tilfredsstillende for de franske fans. Efter hjemkomsten har de ikke løftet sig, måske snarere tvært imod. For det er blevet til remis mod både Bosnien & Herzegovina og Ukraine, men dog en sejr mod Finland. 

Alle kampe spilles på neutral bane, da der kun er 1 semifinale til at afgøre hvem der skal i finalen, så der skal findes en vinder. Det vil selvfølgelig lægge en dæmper på alle 4 mandskaber, indtil holdene har fundet sig til rette i de respektive kampe. Men vi tror også at det bliver 2 kampe, hvor det ikke vil være det mest seværdige fodbold, da ingen rigtigt vil blotte sig. Når der kun er et opgør, er der ikke plads til fejl.

Derfor ser vi frem til nogle meget tætte kampe – og vi vurderer at de i begge tilfælde vil ende remis. Vi smider et spil afsted på begge i kampe med et X og hvis bare et af opgørene ender remis, så er der overskud på ca. 37%.

Men det skal ikke betragtes som en “anbefaling”, vi skriver bare hvad vi vil spille selv privat i de næste 2 dage, indtil VM kvalen går i gang fra på fredag. Danmark skal først i kamp lørdag og der skal spilles 2 runder i denne omgang. Men vinder vi begge opgør, så er VM pladserne sikret.

To Top