Sikre

Ondagens “Sikre” anbefaling fra BN…

Det er faktisk lykkedes at finde flere attraktive kampe til dagens anbefalinger, som vi syntes der er masser af kød på og som vi også selv smider en del guld efter på redaktionen. Vi starter op i det belgiske EL-slutspil.

Waregem – Lokeren = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du får 3-Doblet dit indskud til at spille for…

Waregem har vundet alt hvad de har rørt ved siden den 1. april. Dvs hele 9. kampe med en sejr i bagagen. Så formen kan man bestemt ikke sætte en finger på.

Evnen til at score mål er også helt i top. I disse 9 kampe er det blevet til 33 scoringer og kun 6 gange har de selv lukket mål ind. Ingen tvivl om, at de er en uhyggelig svær nød at knække i denne periode – og med udsigt til en EL plads og hjemmebane – så er vi ikke i tvivl om udfaldet – en hjemmesejr.

*

Lokeren har bestemt også gjort det acceptabelt i den seneste periode, men kan slet ikke måle sig med dagens hjemmehold. Men man vandt den anden gruppe, dog kun med 6 sejre og 4 kampe med pointtab.

Så selvom formen er helt fin er den selt ikke at sammenligne med dagens hjemmeholds ditto. Lokeren har også kun selv scoret 21 gange i sammen periode, men til gengæld lukket 11 mål. Så selv statistikken taler for en sikker hjemmesejr.

Waregem – Lokeren = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du får 3-Doblet dit indskud til at spille for…

To Top