Frække

Ondagens Frække italienske Pokalfinale…

Så er vi nået til den italienske pokalfinale i Coppa Italia, mellem 2 af de mest formsærke mandskaber i serie A i denne periode. Begge mandskaber har allerede sikret sig europæisk deltagelse i næste sæson og en pokaltriumf giver trods alt kun adgang til EL. Begge klubber vil gerne med i CL – men det må vente til vinderen af denne denne sæsons pokal er fundet.

Atalanta – Juventus = 1 = Odds 2,60
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds hver dag…

Atalanta er allerede endt i Champions League i denne sæson, grundet deres stabile form og de mange mål der følger med i deres kampe. Igen i denne sæson er de klart det mest scorende mandskab og selv mestrene fra Inter er et godt stykke bagefter. Når man gennemfører en sæson og score næsten 100 mål – så har man en yderst tilfredsstillende offensiv. Men det giver selvfølgelig også muligheder i den bagerste del af holdet og her har de da også lukket lidt flere mål ind, end de øvrige top 4 mandskaber.

Vi skal helt tilbage til midten af marts for at finde det seneste nederlag og det var til mestrene fra Inter på udebane med 0-1. Herefter 12 kampe uden nederlag og kun en enkelt remis. I Serie As sidste runde spiller Atalanta hjemme mod AC Milan og vinder de denne dyst får de sølvmedaljer – men taber de denne kamp, kan det få fatale konsekvenser for dagens modstandere. Atalanta går efter æren og lander uanset hvad i Champions League – de vinder i dag.

*

Juventus (Den gamle dame) ser ud til at været blevet en anelse for gammel, hvis man skal udtrykke sig metaforisk. Sæsonen har i hvert fald været langt fra det niveau de flerfoldige mestre har vist i denne sæson. Og endnu værre er, at det kan risikere at ende med, at Juventus ikke spiller si i Champions League i næste sæson. Juventus ligger på en nuværende 5 plads og det er en placering for lavt.

Det er Napoli og AC Milan der ikke må vinde deres kampe, da de begge har 1 point mere end Juventus. Så det ligger ikke i Juventus hænder om de ender i Champions League. Så det kan faktisk ende med både, at de taber i dag og de ikke kommer med i CL. Det vil være lidt af en bet. Og vinder Atalanta i dag, hr de måske lidt tømmermænd til weekendens kamp mod netop AC Milan. Vi tror ikke på den gamle dame i dag – men på det flittigt scorende Atalanta mandskab.

Atalanta – Juventus = 1 = Odds 2,60
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds hver dag…

To Top