Nyhed

Mange penge og højt til loftet…

Hvem kan ikke bruge lidt ekstra på lommen, med tanke på de ferier og gode oplevelser vi forventer at opleve her i 2020. Det kan de fleste og vi hjælper gerne til her på BettingNews.

Vi udlægger dagligt anbefalinger der giver overskud, men vi rammer selvfølgelig også ved siden af, nogle gange. Vi er ikke eksperter – for det må andre afgøre – men vi har årelang erfaring på området, med gode indtægter til følge. Siden 2014 har vi serviceret danske Bettere med daglig service.

Vi er indehaver af Danmarks rekorden for flest dage med et “Sikker” spil i træk. Den er på 12 kamp i streg og fra 2018. Vi har flere gange efterfølgende været tæt på, men er kun lykkedes med 10 gange i streg, flere gange. Så den “Sikre” er vores varemærke.

Der kan være dage, hvor der ikke udlægges anbefalinger. Det vil være dage, hvor redaktionen ikke selv spiller – for vi udlægger ikke anbefalinger, bare for at fylde siden ud. Kun de spil vi selv spiller og smider penge efter, indsætter vi som anbefalinger.

Nu er det ikke alle der har råd til at sidde penge efter fodboldkampe, men her kan vi også hjælpe. For flere Bookmakere tilbyder gode Bonusser og især 22bet.com er særligt anvendelige – ud over Bonussen på kr. 1.000,-

Her kan man oprette en konto til hver PayPal konto man har eller opretter og dermed opnå en Bonus på kr. 1.000,- flere gange. Man behøver naturligvis ikke at have en PayPal for at spille – men det er her fidusen ligger.

Du kan spille hos Bet22.com HER

Måske ikke særligt etisk overfor Bookmakeren, men de tjener sikkert rigeligt i forvejen. Du skal heller ikke bruge NemID, da de er placeret udenfor Europa. Og dine gevinster står på din konto samme dag som du overfører dem.

Like vores side på FaceBook HER og følg de daglige anbefalinger.

…og HUSK – spil aldrig for mere end du har råd til – for nogle gange rammer vi forbi!

To Top