Frække

Mandags “Frækkerten” på redaktionen…

Vi afslutter dagens anbefalinger med en kamp fra den italienske Serie A, som vi har valgt til kategorien, dagens “Frækkert”, men det er nu mest fordi vi synes, at Bookmakerne har givet vores favorit et frækt højt odds.

Verona – Genoa = 2 = Odds 2,05
Spillet hvor du får dagens Højeste Julebonus…

Verona ligger næstsidst med kun 9 point efter 14 kampe og en trist score på 12-29. De har samme udfordring som en 3-4 andre hold, at de har en smal trup og ikke rigtigt har nogen markante spillere der kan gøre den store forskel.

Selv hjemme på Stadio Bentegodi i Verona, har man kun skrabet 4 point sammen i denne sæson og det er helt uhørt for Verona’s fans. Hele 16 gange har de måtte se, at bolden skulle hentes ud af eget net og kun 5 gange har de kunne hjulpe over en scoring i modstandernes net.

Lidt pudsigt har de faktisk været bedst på udebane, hvor de har skrabet 1 point ind mere ind på kontoen end hjemme  og endda scoret flere mål og lukket færre ind. Men i dag er det hjemme på Stadio Marc’Antonio Bentegodi og vi tror faktisk heller ikke på dem i dag.

*

Genoa ligner på mange måder Verona og har ligesom dem, ikke haft den bedste sæson indtil videre. De er placeret som nr. 17, som kun er 2 pladser over Verona og har kun skrabet 1 point mere sammen end dagens hjemmehold.

Så det er ikke et hold der er overbebyrdet med den største selvtillid. Men som Verona har de også skrabet flest point sammen på udebane. Det er blevet til 8 ud af de 10 og scoren hedder 4-5.

Genoa’s defensiv er en del bedre end Verona’s og vi tror at den tendens med at være bedst på udebane, også viser sig i dette opgør. Så både form og formåen har fået os til at pege på en udesejr.

Verona – Genoa = 2 = Odds 2,05
Spillet hvor du får dagens Højeste Julebonus…

To Top