Nyhed

Mandags Frækkerten på den franske måde…

Endnu en spilledag med en fransk afslutning og endnu en dag hvor vi tror på en god omgang guld på lommen, når de 90 minutter er færdigspillet. Det er top mod bund og selv om bunden er hjemme – så tror vi mest på toppen.

Paris FC – Chambly = 2 = Odds 3,50
Spillet hvor du kan oprette flere konti og få flere X Bonus med PayPal…

Paris FC jagter stadig deres første succesoplevelse i form af en sejr, her efter de første 5. runder er afviklet. De har dog smagt på points, da de trods alt har opnået et enkelt, men det er bare ikke godt nok. Bagude ser det heller ikke for godt ud, hvor der allerede er lukket 8 stk. ind.

Det er lige i overkanten, når man i samme periode selv kun har scoret 2. Så der er virkelig meget at arbejde med for den lille klub fra Paris. Det skal dog tilføjes, at de har mistet flere af de bedre spillere op til sæsonstart og har ikke fået erstatninger der matcher dem der forsvandt.

Der har været for stor niveau forskel i de første kampe indtil videre og det kan der ikke sådan bare rettes op, fra weekend til weekend. Vi forventer selvfølgelig de får mere styrke gennem sæsonen, men i dag må de bare nøjes med at se på og tabe igen.

*

Chambly er oprykkere og ridder på den bølge som nogle oprykker hold har en evne til at gøre et stykke ind i sæsonen. Her er den stadig ung og det virker til at Chambly stadig har opryknings optimismen i behold.

5 kampe har givet 9 point, hvilket er godkendt for et oprykker hold. De 2 første runder blev vundet, men siden er der spillet 3 gange remis. Det har så været mod hold der er bedre end dagens hjemmehold og alle 3 opgør endte 0-0.

Vi tror at defensiven er tilfredsstillende, det viser tabellen ved at de stadig ikke har lukket nogle mål ind. Men de har kun scoret 2 selv, så det skal der arbejdes med. I dag er modstanderen rimelig til at have med at gøre og vi tror at Chambly’s selvtillid får endnu et nøk op af.

Paris FC – Chambly = 2 = Odds 3,50
Spillet hvor du kan oprette flere konti og få flere X Bonus med PayPal…

To Top