Frække

Mandags “Frækkerten” på BNs redaktion…

Dagens sidste anbefaling på BettingNews er fra den kategori vi har navngivet som dagens “Frækkert”, hvor vi har være nede i den næstbedste hollandske række 1. Division og fundet et yderst tiltrækkende opgør.

FC Emmen – Maastricht = 1 = Odds 1,80
Spillet hvor du får dagens din indsats i 3x Bonus…

FC Emmen er et jævnt midterhold i den hollandske 1. Division og har været inde i en lille formnedgang. De har i den seneste tid haft lidt svært ved at lukke kampene, men hjemme på JenS Vesting i Emmen er de stadig ubesejrede.

2 sejre og 5 gange remis er det blevet til og med lidt flere sejre, havde de været placeret på mindst 1 plads højere endnu, hvor det giver adgang til slutspillet om oprykning.

*

Maastricht er ikke godt kørende for tiden og ordet krise er vel rimeligt nok at gøre brug af. Kun 1 sejr i deres 10 seneste kampe signalere, at tingene ikke er helt der hvor de burde være.

Den seneste sejr på udebane skal findes helt tilbage til midten af oktober, alle efterfølgende udekampe er tabt. Hele 12 mål har de lukket ind i deres seneste 4 udekampe – så det er et gæstfrit forsvar de har med på udebane og det tror vi gentager sig i dag.

FC Emmen – Maastricht = 1 = Odds 1,80
Spillet hvor du får dagens din indsats i 3x Bonus…

To Top