Frække

Mandags Frækkerten fra UEFA Nations League…

Her er det 2 af de helt store nationer der tørner sammen i UNLs Gruppe A, hvor det er de absolut bedste landshold i Europa der er placeret i flere puljer. Denne Pulje 1 er en rigtig svær pulje.

Holland – Italien = 1 = odds 2,30
Spillet hvor du får markedets Højeste Bonus…

Holland spillede en rigtig flot kamp mod Polen, som ikke bare lagde sig ned. Men hollænderne var her og der og alle vegne og sad solidt på opgøret. At det kun endte 1-0, var nok mere et held for gæsterne fra Polen og en taktisk overvejelse i forhold til fysikken.

Hollænderne faldt ikke sammen i det sidste kvarter, men stillede sig længere tilbage. Men alligevel formåede Polen ikke at gøre særligt meget væsen af sig. Det er virkelig et solidt mandskab Hollænderne har fået skrabet sammen og det lover godt for den hollandske fremtid. Vi tror på endnu en kneben sejr.

*

Italien skuffede fælt hjemme mod Bosnien-Herzegovina ved at spille 1-1. Italien kom faktisk bagud med 0-1 kort inde i 2. halvleg, efter en målløs 1. halvleg. Det var et tungt mandskab italienerne stillede med og spillerne virkede langt fra i gear til opgaven.

Det er selvfølgelig blevet løftet en smule til denne kamp, men det er modstandernes også. Vi så et italiensk mandskab der næsten hellere ville ligge på stranden end at spille landskamp. Vi tror at den italienske defensiv kan hjælpe dem et stykke af vejen – men vi tror ikke at de kan stå distancen over alle 90 minutter.

Holland – Italien = 1 = odds 2,30
Spillet hvor du får markedets Højeste Bonus…

To Top