Nyhed

Mandags Frækkerten fra Superligaen på BN…

Vi slutter denne mandag af med et spil fra den øverste del af den danske Superlige, hvor det fynske mandskab skal se om de kan gøre det bedre, end det FC København kunne levere mod det suveræne tophold fra den jyske hede.

OB – FC Midtjylland = 2 = Odds 2,00
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

OB har haft en godkendt sæson og vil formentlig ende i den “rigtige” halvdel af Superligaen, når den deles over til næste forår. Men der har også i denne sæson været for meget slinger i valsen, men det har også været tilfælde for mange andre hold.

Formen er faktisk godkendt, men i dag møder de et hold der spiller på et niveau eller mere over dem selv og har mere styr på spillet i de forskellige faser.

Det var tydeligt at se mod Lyngby, at der stadig er flere mangler på holdet før de kan være med helt fremme. Det bliver tæt i dag, men vi er ret sikre på, at OB må sætte alle 3 point til foran egne fans i den fynske hovedstad.

*

FC Midtjylland har tabt 1 kamp efter de første 16 runder og har lagt sig i spidsen med 7 point ned til nr. 2, FC København. De har nok en fordel af, at de ikke spiller med i en international turnering og bliver slidt på samme måde som FC København.

Det enlige nederlag i sæsonen var ikke på udebane. Her har de 7 sejre og en enkelt remis at se tilbage på. Kun FCK kunne tage point, da FCM gæstede parken. Så de er ikke hæmmet af, at de spiller på fremmed græs. Vi tror på alle 3 point i dag – igen.

OB – FC Midtjylland = 2 = Odds 2,00
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top