Frække

Mandags Frækkert’en fra Super Lig…

Vi slutter af i den tyrkiske varme hvor vi har fundet et rigtigt fint spil fra den bedste tyrkiske række Super Lig. Selv om der kun er spillet 2 runder, burde Bookmakerne have mere styr på det – men det skal vi bestemt ikke klage over.

Antalyaspor – Denizlispor = 1 = Odds 2,10
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Antalyaspor er et glimrende hjemmehold og det er da også hjemme på  Antalya Stadyumu, at de henter de fleste f deres point. Men i sidste sæson begyndte de også at vise tænder på udebane, så det tyder på koncept mæssig fremgang. De har da heller ikke tabt efter de 2 første runder endnu.

I premieren slog de Glenclerbirgli med 2-0 og var her og der og alle vegne. Den sejr kunne let have været større. I udekampen mod Besiktas var det noget sværere, men alligevel fik Antalyaspor en remis med hjem på 1-1. Så det er igen i denne sæson et stærkt mandskab og de vinder i hvert fald i dag.

*

Denizlispor tabte deres første kamp med 1-5 til Götzepe og det skabte en del ballade i klubben. Det var dog på udebane og hjemme er man helt klart bedre. Men heller ikke her gik det som forventet, da man kun spillede 1-1 mod svage Trabzonspor – så sædet er brænd varmt under træner Prosinecki allerede efter 2 runder.

I dag mangler der også nogle spillere grundet Corvid-19 og skader og kan ikke stille op i bedste opstilling. Så allerede inden kampen er de handicappet og emd det spil de viser for tiden og deres styrke – så skal de være glade for ikke at tabe stort. Vi tror på en flermåls sejr til hjemmeholdet.

Antalyaspor – Denizlispor = 1 = Odds 2,10
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top