Frække

Mandags Frækkert’en fra Premier League…

Årets sidste mandsag har også fortjent at slutte af med et Premier League opgør. Havde det været tidligere på sæsonen, er vi ikke så sikre på at vi havde spillet på samme udfald. Men turneringerne er ved at sætte sig, selv om det har taget betydeligt længere i denne sæson end normalt.

Crystal Palace – Leicester = 2 = Odds 2,00
Spillet hvor du ikke skal Bruge NemID…

Crystal Palace er nærmest nat og dag i forhold til sidste sæson. Kun 5 sejre efter 14 runder er det blevet til og selv om nedrykningsstregen stadig er et stykke væk, så skal der til at ske noget i Palace hvis de ikke skal ende med en nedrykning. 8 ad de indsamlede 18 point er hentet hjemme i 7 kampe – så Sellhurst Park er ikke ligefrem et stadion der frygtes.

Formen er næsten i bund og der er efterhånden ved at være langt mellem snapsene. Seneste sejr var over bundholdet West Bromwich i starten af december – ellers har det været en ren ørkenvandring for klubbens fans. I dag møder de et mandskab hvis pil peger den anden vej og vi er ret overbeviste om, at Crystal Palace taber.

*

Leicester vil slås med om mesterskabet og har foreløbigt lagt sig som nr. 2 i Premier League. Det er til trods for, at der er hentet 5 nederlag i de første 14 kampe. Men da Leiester ikke har spillet remis, har de alligevel hentet 27 point. Men det har vikke været hjemme de har vist sig fra deres bedste side, her er kun hentet sølle 9 point.

På udebane er der til gengældt hentet 18 point og kun et opgør er endt med et nederlag til Leicester på fremmed græs. Det var Liverpool der var en for stor mundfuld, men hold som Arsenal, Tottenham og Manchester City har tabt til et gæstende Leicester mandskab, så de er bestemt ikke uefne på udebane. Vi tror Leicester vinder med et par mål i dag.

Crystal Palace – Leicester = 2 = Odds 2,00
Spillet hvor du ikke skal Bruge NemID…

To Top