Frække

Mandags Frækkerten fra Premier League…

Vi er på redaktionen ganske bevidste om, at vi nok ikke har så mange med samme udfald i tanker, af det valgte opgør, som vi har. Men efter en dyb analyse og denne sæsons Premier League tendenser – så tillader vi os at gå mod strømmen i denne anbefaling.

Southampton – Liverpool = 1X = Odds 2,25
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

Southampton har haft en langt bedre sæson i denne end i sidste. Den nuværende 9. plads er ikke så skidt, da der kun er 4 point op til nr. 2. Så alt i alt kan man godt være sin indsats bekendt indtil videre. Også den samlede score på 26-19, som ikke er imponerende, er godkendt.

I dag foregår det hjemme på St. Mary’s Stadium og hjemme er de blandt de bedste hold, men har dog haft nogle udfald. Især de 2 Manchester klubber har de tabt til med en enkelt pind – men er dagens gæster i samme gode form som de nævnte hold. Vi tror på, at Southampton kan fedte sig til et point.

*

Liverpool har slet ikke samme styrke som i fjor og det skyldes nok, at det ofte er de samme spillere der bliver brugt. Klopp bruger ikke rotationsprincippet og det kan være årsagen til de mange skader og den umiddelbare slidtage. Hjemme har de som sædvanlig og historisk en enorm styrke og her er det næsten umuligt at hente point.

Men på udebane har det været en helt anden snak i denne sæson. Dog er det kun blevet til et enkelt nederlag, men det er også kun blevet til 2 sejre. Så 5 af kampene er endt remis. Det koster hvis man vil være tophold og derfor virker de slet ikke lige styrke i denne sæson. Vi tror at det fortsætter mod et godt spillende hjemmehold.

Southampton – Liverpool = 1X = Odds 2,25
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

To Top