Nyhed

Mandags Frækkerten fra La Liga toppen…

Vi slutter af med et spansk opgør, hvor gæsterne fra toppen af La Liga har meget om ørene og skal i en vis grad prioritere. Ligeledes har gæsterne været overraskende skuffende og har haltet afsted genne sæsonen – selv om det har været på et højt niveau.

Leganes – Real Madrid = 1X = Odds 2,55
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus at lege med…

Leganes er efter redaktionen den mest positive overraskelse i La Liga i denne sæson, hvor de har gjort det glimrende og ligger placeret på en 11. plads. Med 7 kampe igen er nedrykning ikke et tema.

Hjemme på Municipal de Butarque har de gjort det mere end godt. Kun 2 nederlag i 15 hjemmekampe fortæller lidt om styrken. Kun de 2 tophold har tabt færre foran egne fans.

De har slået hold som Barcelona og også Real Madrid. Madrid holdet var da Leganes mødte dem i pokalen, som Leganes dog tabte til sammenlagt. Så de kender dagens gæster og har før slået dem hjemme. Vi tror at de driller dem igen.

*

Real Madrid har en ikke lige så mange opgaver foran sig i den kommende periode, som du havde forventet. De blev sendt ud af Champions League af Ajax, så nu er der kun de hjemlig opgaver tilbage.

Real Madrid ligger 2 point efter rivalerne fra samme by, Atl. Madrid, som pt. indtager 2. pladsen. Dem vil man bestemt ikke slutte bagefter. Men formen og spillet har aldrig fundet sin fuldendte balance, som da CR7 var en del af holdet.

Vi tror de misser 1 eller 3 point igen i dag, mod et kompetent hjemmehold, der før har vundet over dem her i 2019. Odds’et på denne Dobbelt-Chance er svært at lade ligge!

Leganes – Real Madrid = 1X = Odds 2,55
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus at lege med…

To Top