Frække

Mandags Frækkerten fra La Liga 2…

Vi forbliver i den næstbedste spanske række, hvor det er 2 mandskaber der ligger langt længere fremme, end de mandskaber der er en del af dagens “Sikre”. Her er der tale om 2 mandskaber der seriøst bejler til en oprykning til Spaniens bedste række La Liga.

Gijon – Leganes = 1 = Odds 2,45
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

Gijon er blandt rækkens bedste hjemmehold og er stadig ubesejrede hjemme på El Molinón, efter de første 9 runder. Det er de det eneste mandskab der har præsteret i La Liga 2. Placeringen er der også med helt fremme, selv om der er et lille stykke op til de absolutte tophold.

Men er med der hvor det er sjovt og der hvor man kan have forhåbninger om, at ende i Kval spillet til oprykning. Gijon er hjemme og har en rigtig fornuftig form. Selv om dagens gæster også er ganske habile, så har Gijon lige et ekstra gear, når de spiller hjemme. Det vil være det der giver dem sejren i dag.

*

Leganes ligger lige en placering bedre (4) end dagens hjemmehold og også med 1 point mere. Også Leganes er gode hjemme, faktisk er de La Liga 2s bedste mandskab på eget græs. Ude er de en smule bagefter og har kun vundet 2 kampe på fremmed græs. Så med en bedre udebanestyrke ville de have ligget i toppen.

Vi fornemmer dog bare, at Leganes er ved at tabe formen og gejsten og har ikke samme momentum som tidligere. Så længe evnen til at score mål ikke er bedre, så vil formen fortsætte med at falde. Vi forventer et tæt opgør, men med en hjemmesejr. Leganes skal helt tilbage til år 2000 for at finde en sejr over Gijon.

Gijon – Leganes = 1 = Odds 2,45
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

To Top