Frække

Mandags Frækkert’en fra Italiens Serie B…

Denne mandag har vi kun kunne finde 2 anbefalinger vi føler vi kan stå inde for, så derfor er dagens 2. anbefaling også den sidste. Den har så fundet vej til den “Frække”, da oddset er godt – men kunne faktisk lige så godt have ligget under “Bonus” også, hvis odds’er havde været lidt mindre.

Salernitana – Cremonese = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

Salernitana er som nat og dag – ude og hjemme. Hjemme har de vundet 2 og spillet en enkelt remis, med en score på 6-2. Det er på udebane at de i den grad skal forbedre sig, hvis de skal håbe på at ende i slutspillet. De er før dette opgør placeret som nr. 7. med 11 point, men de har spillet en kamp mindre end de 6 ovenliggende mandskaber.

Så teoretisk kunne de ligge nr. 2, hvis de vinder det udsatte opgør. Selv om udebanen giver udfordringer, er formen stadig godkendt. Dog skal Salernitana score lidt flere mål – det ville hjælpe dem på udebane. Men i dag er de hjemme og sejre med stor sandsynlighed.

*

Cremonese har det virkeligt stramt og ligger og roder som det sidste hold i Serie B. 6 kampe og kun 3 point, efter 3 gange remis. Der skal til at ske noget, hvis Cremonese ikke skal isolere sig i bunden af rækken. Men det er svært at se, hvad de skal byde ind med. Kun 3 gange har de selv scoret i de 6 kampe.

Til gengæld har de lukket 7 mål ind, så det virker mere som om det er truppens evner der ikke står mål med niveauet. Selv om Cremonese plejer at spiller tætte kampe her på Stadio Arechi i Salerno, så har vi ingen tro på overhovedet, at de vil få point med hjem i dag.

Salernitana – Cremonese = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

To Top