Frække

Mandags Frækkerten fra Italiens Serie A…

Vi slutter denne tirsdag af med et topopgør fra den bedste italienske liga Serie A, hvor det også er 2 formstærke mandskaber der tørner sammen. Vi har en god fidus til hjemmeholdet med danske Kjær og svenske Zlatan.

AC Milan – AS Roma = 1 = Odds 2,30
Spillet hvor du ALTID får dagens Højeste Odds…

AC Milan har indtil nu gjort rent bord og vundet deres 4 første kampe i den nye sæson. Scoreren hedder 9-1, så de har været rimeligt overbevisende og især den seneste sejr på udebane over Inter. Så det ser indtil videre lovende ud for Milanesernes muligheder.

Hjemme på San Siro (Giuseppe Meazza) er Milan helt klart altid favoritter og det er de selvfølgelig også i dagens kamp. 2 sejre her har givet en score på 5-0 – så her bliver der ikke givet ved dørene. Vi ser et tæt opgør foran os, men i den sidste ende vil Milan løbe af med sejren.

*

AS Roma har også fået en fin start, men har dog tabt en kamp på udebane til Verona, med hele 0-3. Det skal dog siges at det var sæson præmieren, så det kan godt have haft en indflydelse på det opgør. Roma var bare ikke klar. De spilede 2-2 mod Juventus hvilket er godkendt, men det betyder også at de hænger lidt bagefter topholdet Milan.

Vi syntes dog, at deres styrke på udebane samt det, at formen ikke er kommet helt på plads – giver Milan favoritværdigheden – også selvom det ikke var på hjemmebanen. Milan er et bedre mandskab i denne periode og vi glæder os da til at se kampen – og se Milan vinde.

AC Milan – AS Roma = 1 = Odds 2,30
Spillet hvor du ALTID får dagens Højeste Odds…

To Top