Nyhed

Mandags Frækkerten fra Frankrig…

Vi laver en fransk afslutning her på BettingNews redaktion denne mandag og vi er overbeviste om, at den vil føles rigtig dejlig når den er gennemført. Det er selvfølgelig fodbold og det er fra den bedste række Ligue 1, der her er tale om.

Troyes – Auxerre = 1 = Odds 2,20
Spillet hvor du får dagens højeste Bonus som NY bruger…

Troyes er ved at komme over en mindre krise og fortsætter nu med, at gå efter den oprykning der betyder, at de skal konkurrerer med de store klubber i Frankrig. Men der mangler stadig en smule. Heldigvis er det ligegyldigt om de skal spille dette opgør på hjemme- eller udebane – for de er stærke begge steder.

13 udekampe har givet 7 sejre – som er det samme antal sejre som hjemme, bare efter kun 12 kampe. Formen kunne have været bedre, men den er på vej tilbage til det bedre og det vil Auxerre opleve i dagens dyst. Troyes vinder på en stærk hjemmebane. 

*

Auxerre har tabt 50% af deres udekampe og spillet 1/4 del remis. Det betyder at de har vundet 3 kampe indtil videre på fremmed græs.Det er bl.a årsagen til, at de kun er placeret som nr. 12 og virker langt væk fra alt hvad der lugter af succes. 

Vi tror så heller ikke at de smider de 9 point der er ned til stregen væk, så Auxerre er ved at lægge sig i ingenmandsland, hvor der ikke er så meget at spille for og hvor badetøflerne så småt er ved at blive fundet frem. Vi tror ikke på Auxerre i dagens kamp – især ikke på udebane.

Troyes – Auxerre = 1 = Odds 2,20
Spillet hvor du får dagens højeste Bonus som NY bruger…

To Top