Nyhed

Mandags “frækkerten” fra Englands FA Cup…

Så slutter vi dagens anbefaling af med det opgør der nok tales mest om i dag – uanset hvor i verden man befinder sig. For i dag mødes 2 store giganter i England’s FA Cup. 

Chelsea – Manchester Utd. = 2 = Odds 3,25
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Chelsea fik lidt medvind i deres EL kamp mod Svenske Malmö FF, efter en periode med rimelige uheldige resultater. Især nederlaget til Manchester City var historisk, for aldrig før havde Chelsea tabt så stort i Premier League.

Nu er det FA Cup’ens 1/8 finaler og den har stor betydning i England, med de traditioner og den historie denne pokalturnering har. Selvom det er hjemme på Stamford Bridge, så tror vi ikke helt på dem i dag.

De møder et hold som ingen engelske hold har slået siden Solskjaer trådte til og vi tror heller ikke på, at de får alle 3 point fra ham og hans mandskab. En remis er nærliggende, men vi fornemmer et United mandskab der kommer foran og holder den der.

*

Manchester Utd. så ikke godt ud i et kort periode af den anden halvleg i Champions League, hjemme mod PSG. Lidt taktisk skidt af United og Solskjaer ikke at se den omstilling PSG foretog tidligere.

På 7 minutter vendte de et godt resultat til noget de ligner en meget svær opgave for Englænderne i retur opgøret. Men nu er det hjemme i Englan igen og her møder de et hold der ikke har samme styrke som PSG.

Et enkelt nederlag slår ingen mand af hesten og det vil ikke påvirke det mentale hos spillerne. Men de vil så til gengæld satse endnu mere på FA Cup’en, da den lige nu ser ud til at være det bedste bud for en mulig titel i denne sæson. Vi tror ikke at de taber i aften, men henter alle 3 point og kommer tilbage på vindersporet.

Chelsea – Manchester Utd. = 2 = Odds 3,25
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top